Utvidet bytteret til den 1. februar 2023.

Eurocave - Verdens beste vinskap

Opprettet den

Eurocave - Verdens beste vinskap

Hvilket vinskap er egentlig verdens beste? Hvem lager det og hvor? Svaret må vi mer enn 40 år tilbake i historien for å finne, og produktene er i dag banebrytende for hvordan vi bør vurdere vinskap.

 

Historien om Eurocave

Det hele begynte i Frankrike i 1975 da vinskapet ble oppfunnet. Året etter, litt utenfor Lyon, grunnla oppfinnerne Eurocave. Siden har bedriften utviklet og produsert hva som anses for å være verdens beste vinskap.

Helt fra den spede begynnelsen jobbet Eurocave med å produsere vinskap som kommer så nært forholdene i en tradisjonell vinkjeller som mulig. Altså en elektronisk vinkjeller, om du vil. I dag, mer enn 40 år senere, setter Eurocave fortsatt standarden for presentabel og sikker oppbevaring til vinentusiaster verden over.

Hvorfor velge Eurocave?

Eurocave skryter av å være verdens beste vinskap, og det ses i alle aspekter av produktene. 
I tillegg til en eksepsjonell lang levetid og et uhørt lavt støynivå (tok du den?), så lager også Eurocave markedets beste uttrekkshyller. Vinskapene fra Eurocave er nok også blant de mest stilrene og elegante når det kommer til design.

Hos Eurocave finner du ingen ekstravagante farger, mønstre, kompliserte innstillinger eller andre gimmicks. Her er det kun enkelhet, eleganse og autentisitet det handler om. 
Den minimalistiske tankegangen, kombinert med skyhøy kvalitet, er gjennomgående og garantert i alle Eurocave-produkter. Du finner vinskap til alle behov, enten du er på jakt etter en innbygget eller integrert modell på kjøkkenet, et frittstående skap til stuen eller et imponerende display-skap til restauranten.

Faktisk vil mange, når de beskriver skapene fra Eurocave, si at det finnes vinskap og vinskap. Og det er ikke tilfeldig at Eurocave ofte omtales som vinskapenes Rolls Royce.

Det kongelige flaggskipet

Eurocave produserer vinskap i alle tenkelige størrelser og til alle tenkelige behov. Men hvis vi skulle fremheve bare ett av dem, så må det bli flaggskipet: Royale.
Eurocave Royale er den foreløpige kulminasjon på mer enn 40 års arbeide med å skape en ultimativ elektronisk vinkjeller.

Filosofien bak Eurocave Royale, som i 2018 ble tildelt anerkjente Red Dot Award for «High Design Quality», er å fjerne alt det unødvendige og fokusere 100 % på å gi vinen best mulige lagringsforhold. Eurocave har derfor tatt en rekke forhåndsvalg for kunden.

Dette kommer blant annet til uttrykk ved at vinskapet, som et av de eneste på markedet, har aktiv styring av luftfuktigheten (konstant på 70-80 %). I tillegg holder skapet en konstant temperatur på tolv grader, noe som er optimalt for langtidslagring av vin. Tolv grader er også en fremragende serveringstemperatur til de beste rødvinene fra Bourgogne, som kan nytes lettere avkjølt.

For å vende tilbake til Rolls Royce-analogien, så opplyste det eksklusive bilmerket sine kunder i gamle dager om at bilene hadde «tilstrekkelig» med hestekrefter. Det viktigste var ikke det nøyaktige antallet, men at kunden visste at produsenten hadde de beste forutsetninger for å treffe de riktige valgene på forhånd. Det er noe av den samme tankegangen som ligger bak Eurocave Royale.

Les mer om Eurocave her.
 

On your marks, get set, grill!
 

 


 

Graden av detaljer og antall valgmuligheter er mange hos Eurocave.

 

 

 

Bordeaux glass from Spiegelau

 

 

Corkscrew from L'Atelier

 

 

 

Poultry scissors from Laguiole

 

 


Ingen kommentar(er)
Skriv kommentaren din

Gjør som titusenvis av andre vinelskere..