Nyhet i nettbutikken – overlegne vinskap til det nye tiåret

opprettet den

Nyhet i nettbutikken – overlegne vinskap til det nye tiåret
Nyhet i nettbutikken – overlegne vinskap til det nye tiåret
Nyhet i nettbutikken – overlegne vinskap til det nye tiåret
Nyhet i nettbutikken – overlegne vinskap til det nye tiåret
Nyhet i nettbutikken – overlegne vinskap til det nye tiåret
Nyhet i nettbutikken – overlegne vinskap til det nye tiåret

 

Pevino er en av de mest populære merkevarene på wineandbarrels.com og ikke uten grunn. Den danske produsentens vinskap er markedsførende når det kommer til samspillet mellom kvalitet, design og funksjonalitet, og det finnes en variant til enhver smak og til ethvert behov. For ikke lenge siden lanserte Pevino deres New Generation-serie, og her finner du produsentens forslag til vinskap til det nye tiåret vi snart går inn i.

Pevino – dansk design og overlegen kvalitet

På kun få år har danske Pevino blitt en av markedets mest populære vinskap-produsenter og en bestselger her hos Wineandbarrels. Pevino produserer en lang rekke vinskap med et design som lar seg inspirere av den skandinaviske tradisjonen for høy kvalitet, minimalisme og funksjonalitet. Wineandbarrels fører hele Pevinos sortiment av vinskap, og her finner du garantert noe som dekker enhver vinelskers behov for trygg og stilfull vinlagring.

Den nye generasjon

De nyeste vinskapene fra Pevino er NG-serien (New Generation) som består av vinskap i fire forskjellige størrelser med enten én eller to kjølesoner. Felles for New Generation-skapene er det strømlinjeformede og svarte designet, den høye kvaliteten, det lave støynivået og den markedsledende energieffektiviteten.

 

Skapene er alle sammen velegnede til diskret innbygging på kjøkkenet og inkluderer modeller med plass til 39 - 200 flasker (Bordeaux). Du finner med andre ord et skap som passer behovet til selv den mest pasjonerte vinsamleren.

Nyhetene Pevino NG46 og NG88 fås både med én og to kjølesoner. Vinskapene vises her med svarte hylleforkanter, men kan også leveres med forkanter i bøk eller rustfritt stål.

Banebrytende teknologi

Vi går snart inn i 2020, og derfor har det vært viktig for Pevinos designere å produsere stillegående vinskap med et så lavt energiforbruk som mulig. Vinskapene i NG-serien er blant markedets mest stillegående i sin klasse og har alle energimerke A eller A+. Én av hemmelighetene bak det lave støynivået er bruken av markedets beste kompressor (Embraco Inverter) og strømforbruket reduseres betraktelig gjennom, blant annet, de spesiallagde LOW E-glassdørene.

 

Vinskapene i NG-serien kommer med enten én eller to kjølesoner. Skap med kun én kjølesone er ideelle til langtidslagring av vin, mens du med skapene med to soner alltid kan ha serveringsklar vin for hånden. NG-seriens kjølesystem på modellene med to soner er unikt, da temperaturen i de to sonene kan innstilles individuelt. På tradisjonelle vinskap med to kjølesoner vil den ene sonen typisk være dedikert til kjøligere temperaturer (hvitvin, rosévin eller musserende vin), mens den andre ofte brukes til rødvin. Pevinos NG-modeller med to kjølesoner har to helt separate kjølesystem som betyr at du fritt kan innstille temperaturen i sonene uavhengig av hverandre. Dermed kan du selv bestemme hvilken sone som skal være til hvilken type vin, eller du kan velge å benytte samme temperatur i begge sonene samtidig.

De nye Pevino NG120- og NG180-skapene fås med enten én eller to kjølesoner. Vinskapene vises her med svarte hylleforkanter, men skapene kan også leveres med forkanter i bøk eller rustfritt stål.

Fokus på detaljene

Designerne til Pevino har ikke kun gjort NG-serien elegant utseendemessig og proppet skapene med moderne teknologi, de har også hatt fokus på de små detaljene som gjør at skapene skiller seg fra mengden. Vinskapene i NG-serien har alle uttrekkbare (80 %) ease-access-hyller som gir deg et raskt overblikk over flaskene dine. Hyllene er laget av bøk hvor du kan sette ditt eget personlige preg ved hjelp av forkanter i svart aluminium eller rustfritt stål. Inne i skapet har du mulighet for å innstille det flotte LED-lyset i tre forskjellige farger og gjennom det praktiske displayet har du full kontroll på skapets temperatur.

 

 

Vinskapene i Pevinos NG-serie er visuelt imponerende, teknologisk overlegne og et fantastisk forslag til et tidsriktig vinskap.

Se hele Pevino NG-serien her.


Ingen kommentar(er)
Skriv kommentaren din