Nyhet i nettbutikken – overlegne vinskap til det nye tiåret

opprettet den

Nyhet i nettbutikken – overlegne vinskap til det nye tiåret
Nyhet i nettbutikken – overlegne vinskap til det nye tiåret
Nyhet i nettbutikken – overlegne vinskap til det nye tiåret
Nyhet i nettbutikken – overlegne vinskap til det nye tiåret
Nyhet i nettbutikken – overlegne vinskap til det nye tiåret
Nyhet i nettbutikken – overlegne vinskap til det nye tiåret

 

Pevino er en av de mest populære merkevarene på wineandbarrels.com og ikke uten grunn. Den danske produsentens vinskap er markedsførende når det kommer til samspillet mellom kvalitet, design og funksjonalitet, og det finnes en variant til enhver smak og til ethvert behov. For ikke lenge siden lanserte Pevino deres New Generation-serie, og her finner du produsentens forslag til vinskap til det nye tiåret vi snart går inn i.

Pevino – dansk design og overlegen kvalitet

På kun få år har danske Pevino blitt en av markedets mest populære vinskap-produsenter og en bestselger her hos Wineandbarrels. Pevino produserer en lang rekke vinskap med et design som lar seg inspirere av den skandinaviske tradisjonen for høy kvalitet, minimalisme og funksjonalitet. Wineandbarrels fører hele Pevinos sortiment av vinskap, og her finner du garantert noe som dekker enhver vinelskers behov for trygg og stilfull vinlagring.

Den nye generasjonen

De nyeste vinkjøleskapene fra Pevino er NG (New Generation)-serien, bestående av vinkjøleskap i fire forskjellige størrelser med enten en eller to kjølesoner. Felles for New Generation vinkjøleskap er det strømlinjeformede sorte designet, den høye kvaliteten, lavt støynivå og markedsledende energieffektivitet.

Skapene er alle spesielt egnet for diskret montering på kjøkkenet, og med varianter som kan lagre fra 39-200 flasker av typen Bordeaux, dekker NG-serien behovene til selv den mest lidenskapelige vinsamler.

Spydspissteknologi

Vi skriver snart år 2020 og derfor har det også vært viktig for Pevinos designere å holde NG-seriens støynivå og energiforbruk på et absolutt minimum. Vinkjøleskapene i NG-serien er derfor blant de mest stillegående i sin klasse. En av designernes hemmeligheter bak det lave støynivået er bruken av markedets beste kompressor, den såkalte Embraco Inverteren, og strømregningen holdes i sjakk av de spesiallagde LOW-E glassdørene.

Vinkjøleskapene i NG-serien er tilgjengelig med både én og to kjølesoner. Et vinkjøleskap med én sone er ideelt for langtidslagring av vin, men hvis du føler deg mest komfortabel med å alltid ha perfekt temperert og serveringsklar hvitvin liggende, kan et vinkjøleskap med to kjølesoner være å foretrekke. NG-seriens kjølesystem på to-sone-modellene er unikt, da de to sonene kan stilles inn helt individuelt. På tradisjonelle vinkjøleskap med to temperatursoner vil den ene sonen typisk være dedikert til kjøligere temperaturer (hvitvin, musserende osv.), mens den andre vil være for rødvin. Pevino NG-modeller med to temperatursoner har to helt separate kjølesystemer, som gjør at du fritt kan stille inn temperaturen i begge sonene og selv bestemme hvilken sone som skal være for hvitvin og hvilken som skal være for rødvin. Du har også muligheten til å ha samme temperatur i begge sonene samtidig.

De nye Pevino NG120 og NG180. Begge modellene er tilgjengelige med en eller to kjølesoner. Vinkjølerne er her vist med sorte hyllefronter, men finnes også med bøk eller rustfrie hyllefronter.

Fokus på detaljene

Designerne til Pevino har ikke kun gjort NG-serien elegant utseendemessig og proppet skapene med moderne teknologi, de har også hatt fokus på de små detaljene som gjør at skapene skiller seg fra mengden. Vinskapene i NG-serien har alle uttrekkbare (80 %) ease-access-hyller som gir deg et raskt overblikk over flaskene dine. Hyllene er laget av bøk hvor du kan sette ditt eget personlige preg ved hjelp av forkanter i svart aluminium eller rustfritt stål. Inne i skapet har du mulighet for å innstille det flotte LED-lyset i tre forskjellige farger og gjennom det praktiske displayet har du full kontroll på skapets temperatur.

 

 

Vinskapene i Pevinos NG-serie er visuelt imponerende, teknologisk overlegne og et fantastisk forslag til et tidsriktig vinskap.

Se hele Pevino NG-serien her.


Ingen kommentar(er)
Skriv kommentaren din

Gjør som titusenvis av andre vinelskere..