Bli forhandler av vintilbehør

Wineandbarrels A/S samarbeider med forhandlere som driver med detaljhandel av vinutstyr i hele Europa.

Gullsmeder, kjøkkenfirma, vinforhandlere, interiørforretninger og andre kunder med interesse for alt det lekre til vin finner, takket være vår store egenproduksjon, en lang rekke produkter innenfor vinutstyr og -tilbehør av høy kvalitet til fordelaktige engros-priser.

Se vår forhandler-webshop og søk om å bli forhandler her.

Vårt utvalg av vintilbehør til engros inkluderer:

  • Vinskap
  • Vinstativ
  • Vinglass
  • Korketrekkere
  • Designprodukter
  • Annet lekkert tilbehør til vin

Vintilbehør hos gullsmeden

Urmakere og gullsmeder er blant våre største samarbeidspartnere når det kommer til handel av utstyr til den gode vinopplevelsen. Vi tilbyr fordelaktige engros-priser på en lang rekke produkter som, for eksempel, tar seg godt ut hos urmakeren eller gullsmeden. Hos oss finner du massevis av flotte og eksklusive designprodukter for både detaljkunder og forhandlere.

Vinhandlere som forhandler av vintilbehør

Hos Wineandbarrels finner vinhandlere i detaljhandelen et hav av spesialprodukter til gode priser. Dette skyldes i stor grad vår store egenproduksjon og derav følgende ekslusivitet på markedet.

Vinforretninger og deres kunder er i bunn og grunn samme typer mennesker som det vi hos Wineandbarrels er; nemlig vinelskere som setter pris på å dele gleden ved et godt glass vin med andre. Derfor er vi stolte av å samarbeide med dyktige vinhandlere om gode grossistavtaler. 

Forhandler av vinutstyr, interiør og boliginnredning 

Som designbutikk, innredningskonsulent eller kjøkkenfirma får du som engros-partner en spesialisert og faglig kompetent samarbeidspartner i Wineandbarrels.

I tillegg til å være lagerførende på de prismessig konkurransedyktige produktene som du forhandler, vil du alltid kunne dra nytte av vår store kjennskap til vin-, gastronomi- og boligbransjen. 

Engros-forhandler av vinskap

Som grossist av vinskap får du i samarbeid med Wineandbarrels store fordeler på pris, noe som sikrer deg en sterk posisjon i feltet av konkurrenter.

En forhandler av vinskap er garantert en sikker støtte i Wineandbarrels´ team av spesialister innenfor boliginnredning og vin, blant annet korrekt lagring og servering.

Forhandler av vinstativ

Hos mange inngår vinstativene i dag som en naturlig del av innredningen, på lik linje med alle andre typer møbler. 

Som forhandler av våre vinstativ er du i oss sikret en solid og kompetent samarbeidspartner, en partner som gjør det mulig for deg å tilby kundene dine det absolutt beste for deres vinflasker. 

Se vår forhandler-webshop og søk om å bli forhandler her.

Forventninger til deg som forhandler av vintilbehør

Når du har søkt om å bli forhandler etablerer vi så raskt som mulig en dialog med deg. Da vi alltid jakter en langsiktig relasjon, er det viktig for oss at forretningen og konseptet ditt passer i vårt univers.

Som utgangspunkt forventer vi derfor at du er lagerførende på de produktene som du vil forhandle. Kontakt oss hvis du ønsker mer informasjon.